Ders Kayıtları Hakk.

20 Eyl

Fakültemiz bölümlerine eğitimlerine 2017-2018 eğitim Öğretim yılında başlayacak öğrencilerimiz ders seçme işlemlerini yapmak için şu adımları izlemelidirler.

1. obs.duzce.edu.tr adresine kullanıcı adı ve şifre olarak kimlik numaralarınızı kullanarak giriş yapınız.

2. Ekranın sol üst kısmında bulunan Öğrenci BYS sekmesinden sırasıyla Ders İşlemleri > Ders Seçme İşlemleri > Ders Seçme İşlemi seçeneklerini seçerek ders seçme ekranına giriniz.

3. Bu sayfada sarı renk ile belirtilen derslerinize tek tek tıklayarak programınıza ekleyiniz.

4. Dersleriniz programa ekledikten sonra sağ kısımda bulunan "Kaydet" butonuna tıklayarak programınızı kaydediniz.

Bu adımları takip ederek ders seçme işleminizi tamamladığınızda ders programınız danışmanınız tarafından onaylanacaktır.

Bu işlemler dışında öğrencilerin başka bir eylemde bulunmasına gerek yoktur.

Eğer bu işlemler sırasında bir problem ile karşılaşırsanız danışman olarak görevlendirilen Öğretim Üyesi ile iletişime geçiniz.

OBS sistemi üzerinde sınıf bilgileri hatalı olan öğrencilerimiz düzeltilmesi için Öğrenci İşlerinde görevli Memur Caner AYTEMUR'a caneraytemur@duzce.edu.tr  e posta adresine,

durumunuzu ve talebinizi açıklayan bilgiler içeren e posta ile müracaat ediniz.